Volg ons op Facebook_Instagram_Pinterest
12 mei Men’s hair

Patty mocht met deze 4 hunks op pad om wat gave looks te shooten, met de sfeer en look van Arena Kappers.

Kleding van Mensroom Eindhoven

Haircuts & styling door Patty

Fotografie door Anouk van der Weerden

#mensroomeindhoven #arenakappers #nooksandstuff

Super bedankt Stefan, Driek, Pepijn en Rutger! De volgende keer willen we graag allemaal mee 🙂

 

Hieronder wat inspiratie en tips voor haarproducten: 

Driek & Rutger – ‘short on the sides and long on top’

Deze look is en blijft tijdloos: korte zijkanten en lengtes on top. Strak opgeknipte lijnen met een lichte gradatie voor een klassieke, quasi nonchalante look. Draag het slick naar achteren met een mat glanzende wax, bijvoorbeeld Free Hold van Kevin Murphy. Of je zet je haar omhoog in een ruige kuif met de ,,klasieker” Shaper van Fudge.

 

Stefan – stoer lang ‘ride those waves’

Bij steeds meer mannen zien we langer haar tot zelfs op de schouder. Waar we bij de korte kapsels meer strakke lijnen zien, zien we juist bij meer lengte een rauwere, ongestylde look waarbij de juiste productkeuze voor styling en verzorging erg belangrijk is. Bij Stefan hebben we het haar gestyled met Fad head van Fudge, maar ook Fudge Ends is hier ideaal voor.

 

Pepijn – ‘manly curls’

De meeste mannen met krullend haar proberen de krul eruit te krijgen door middel van producten. Niet doen! Laat die krullen vooral krullen! Maar natuurlijk met de juiste look! We gebruiken speciale kniptechnieken waardoor het haar extra mooi gaat krullen en waarbij je een natuurlijke ruige look krijgt. Gebruik geen vette wax meer in je krullen! Maar geef het een matte look. Producten: Killer Curls van Kevin Murphy in nat haar en daarna nog wat Easy Rider voor wat stevigheid om het lekker te molden in jouw stijl!

Next page

Arenakkappers.nl maakt gebruik van functionele cookies die nodig zijn voor de werking van de website en cookies voor social media (sharing). Pagina statistieken worden anomiem opgeslagen in Google Analytics. Voor meer informatie zie het privacy statement.