Volg ons op Facebook_Instagram_Pinterest

Aise | color by Patty

Patty @ work

Soft blonde

Nude beige blonde

Peach blonde

Ice blonde

Dark roots

16 feb Trend report | the new blonde

Aankomend seizoen zien we veel verschillende kleuren blond dus we hebben ze allemaal even voor je op een rijtje gezet! De blonde haarkleuren van nu zijn mooi zacht, natuurlijk en met genuanceerde kleurverschillen. De blonde kleur mag wel warm zijn, maar is vooral heel fris en zacht. Voor sommige typen is een pasteltint (zoals peach blonde) prachtig, mooi gecombineerd met de frissere kledingkleuren van de lente. Ook de iets koudere tinten blond, richting de grijstinten, zijn nog steeds heel mooi, maar die zijn niet meer zo hard als vorig seizoen. Super mooi met een donkere uitgroei. Of je gaat voor stoer spierwit gebleekt haar!

#SOFT BLONDE – wil je niet te extreem blond maar gewoon, een mooie naturel frisse kleur? Ga dan voor de soft blonde of lemonade blonde, zoals we het haar van Aise gekleurd hebben. Key woorden hier zijn zacht, naturel en fris.

#NUDE BEIGE BLONDE – wat we steeds vaker zien, is een mooie, natuurlijke kleur tussen blond en bruin in – de Nude Beige Blonde.

#DARK ROOTS – wil je meer een koudere kleur, dan kan dat natuurlijk! Wat heel natuurlijk en stoer oogt bij de koudere blond tinten, is een donkere uitgroei. Deze kunnen we voor je donker kleuren of we gebruiken de bayalage techniek waarbij je eigen haarkleur de donkere uitgroei wordt.

#PEACH BLONDE – prachtig zijn ook zeker de pasteltinten, zoals peach blonde! Zeker nu de lente er weer bijna is!

#ICE BLONDE – je moet het maar durven, maar het is wel super stoer om te gaan voor een ijskoud gebleekte kleur blond. Dit vergt wel wat onderhoud en je zult vaker de kleur moeten bijhouden, maar met een SmartBond behandeling van L’ Oreal beschadigt het haar minder snel en voelt het zachter aan.

Ready for the new blonde? Kom gerust langs in een van onze salons voor een vrijblijvend advies! #arenakappers @arenakappers

Next page

Arenakkappers.nl maakt gebruik van functionele cookies die nodig zijn voor de werking van de website en cookies voor social media (sharing). Pagina statistieken worden anomiem opgeslagen in Google Analytics. Voor meer informatie zie het privacy statement.