Volg ons op Facebook_Instagram_Pinterest
30 jan Healthy colored hair in a smart way | by Vera

2017 is alweer even aangebroken! Natuurlijk zijn we allemaal het nieuwe jaar gezond van start gegaan 🙂 maar vergeet ook de aandacht niet voor je prachtige lokken, die ook zeker mooi mogen blijven nadat ze gekleurd zijn! Wil je graag op een gezonde manier naar een mooie nieuwe haarkleur, zonder je haar ernstig te beschadigen? Dat kan! Met de Smartbond technologie van L’Oréal Professionnel.

Het is een uniek systeem dat het haar beschermt en versterkt tijdens het ontkleuren en kleuren en het daarnaast ook nog glanzend en zacht maakt – en dat zonder dat de kleur intensiteit verliest. Of je nu van bruin naar blond gaat of voor een nieuwe pasteltint kiest, Smartbond houdt het haar gezond.

Ik vind het dé perfecte manier om je haar te verven, zonder dat het er beschadigt van raakt.

Easy as 1,2,3…De Smartbond behandeling bestaat uit drie stappen. Om te beginnen wordt stap 1 door een van onze topstylistes toegevoegd aan de verf of bleaching – dit om tijdens de kleurbehandeling de haarverbindingen te beschermen. Vervolgens wanneer de kleur uitgespoeld is, wordt stap 2 gebruikt als pre-shampoo – om de structuur van de haarvezel te herstellen. Stap 3 is een
conditioner die je zelf thuis kunt gebruiken om het verzorgende effect van Smartbond te behouden.

Kom gerust binnen voor een vrijblijvend advies in een van onze filialen @Eindhoven, Bladel en Eersel.

Price of products:

Smartbond salonbehandeling (stap 1 en 2) : €19,95
Smartbond conditioner voor thuis (stap 3): €24,95

 
Liefs, Vera

Topstyliste @Arena Kappers Eersel

#smartbond #lorealpro #arenakappers

Next page

Arenakkappers.nl maakt gebruik van functionele cookies die nodig zijn voor de werking van de website en cookies voor social media (sharing). Pagina statistieken worden anomiem opgeslagen in Google Analytics. Voor meer informatie zie het privacy statement.