Volg ons op Facebook_Instagram_Pinterest
21 dec Love to give | by Vera

Het is bijna kerst! Ben je nog op zoek naar een prachtig cadeau voor onder de boom? Misschien iets om te geven of gewoon voor jezelf. Laat je inspireren bij Arena Kappers in Eersel. Daar vind je de fijne zeepjes, handcrèmes, geurstokjes en geurkaarsen van Compagnie de Provence. Ben je op zoek naar een mooie armband, ketting of leuke oorbellen? Dan zijn misschien de prachtige handgemaakte sieraden van Bobini Roots iets voor je!

Ook voor de mannen staat er natuurlijk een classic shaving set van Brummel klaar!!
Verder is een mooi haarproduct van Kevin Murphy, Fudge of Moroccanoil ook altijd leuk om te krijgen of geven.

Geniet allemaal van deze mooie feestdagen!!
BELIEVE in the magic of the season!
Happy Holidays!

Liefs Vera,
Topstyliste @Arena Kappers Eersel

Next page

Arenakkappers.nl maakt gebruik van functionele cookies die nodig zijn voor de werking van de website en cookies voor social media (sharing). Pagina statistieken worden anomiem opgeslagen in Google Analytics. Voor meer informatie zie het privacy statement.