Volg ons op Facebook_Instagram_Pinterest
1 nov We’d like you to meet | Steffie

WE’D LIKE YOU TO MEET | STEFFIE LAMERS

Topstyliste @ Arena Kappers Eindhoven

Houdt van

HAAR! En alles wat daar bij hoort, fashion, kleur, vormen – ik kan me er eindeloos in laten verdrinken. Soms zit ik ’s avonds op de bank en heb ik fashionbladen boeken en kleur stalen voor me liggen en ben ik aan het bedenken hoe ik iets moois kan verzinnen en het terug kan koppelen op haar. Verder hou ik van vakantie, mooie plekken ontdekken en zoekend naar onbekende plekken.

Wat is jouw beste tip voor mooi haar? 

Mooi haar begint bij de verzorging, Iedereen wil haar dat tot de kern goed verzorgd word! Toch? Houd het dan bij een shampoo en conditioner die op natuurlijke basis zijn. Parabenen en sulfaten zijn in 2016 NOT DONE ! Gelukkig werken wij met Kevin Murphy en die zijn parabeen en sulfate free. Kom gerust binnen voor een advies, welk product het beste bij je past!

Welk product raad je iedereen aan? 

RESTORE! Skincare for your hair. Ik ben grote fan! Het is een product waar je vast aan moet wennen.. maar zo fijn. Je gebruikt het als een shampoo maar het is een treatment. Het herstelt je haar van binnen uit en geeft een hoge dosering hydratatie. Een product van de nieuwste technologie van nu.. We willen niets liever toch ?

Wat zijn jouw kwaliteiten in de salon?

Mijn specialiteit is denk ik het geven van advies. Ik vind het heerlijk om advies te geven over het kapsel, hoe het het beste bij de vorm van het gezicht past, maar ook hoe het kapsel mooier uit komt met een bepaalde kleur.  In mijn ogen hangt een kapsel altijd samen met kleur. We don’t color hair, we color a hair cut!

Wat is je favoriete look/haarkleur voor aankomend seizoen?

Volumineus haar! Fantastisch! Veel body en grove slagen – op de catwalk zie je niks anders. 2016/2017 wordt het jaar van de curls, oftewel bounchy hair! (killercurls van kevin murphy – super om jouw krullen een mooie boost te geven). Ook gaan we deze winter het platina blond veel terug zien. Warm blond, as blond & peach colors. Wie durft?

Van wie zou je het haar wel eens willen doen?

Kim Lian.  Toen ik jong was, was ik grote fan van haar, ze had altijd geweldig stoer haar! Ze had alle kleuren van de regenboog en het kon niet gek genoeg. Nu is ze meer basic. Niks mis mee natuurlijk maar ik zou er graag een keer met mijn creatieve vingers een heel stoer kapsel geven! Wie weet wat de toekomst brengt!

Leukste wat een klant ooit gezegd heeft

Haha, dat was een klant waarvan ik haar haar nooit knipte, maar ze kwam wel in de salon waar ik werkte. Mijn collega was op vakantie en ik knipte haar haar. We hadden een super leuk gesprek, ze was naar huis en een uur later ging te telefoon en zei tegen me, Stef ik wil je even bedanken voor het fijne gesprek van net en waar ik je helemaal voor wil bedanken is dat er al 7 mensen me aangesproken hebben dat mijn haar zo goed zit! Mjjn dag kon niet meer stuk! Dat maakt het beroep ook zo bijzonder dat je echt een band op bouwt met de gasten die in de salon komen!

Verborgen talent

Quad rijden, haha vroeger had ik een quadje en reed elke zaterdag en het liefste ook op zondag met dat quadje rond, papa op de motor en ik erachter aan. Geweldige tijden! Helaas heeft dat quadje zijn beste tijd gehad en ben ik overheen gegroeid.

Leukste restaurant

Oei.. Ik hou van uiteten dus kan er tig opnoemen hihi, maar degene die me altijd bij zal blijven, is Dishroom in Londen. Afgelopen september was ik 4 weken in londen om een cursus van Vidal Sassoon te volgen, en het laatste weekend waren 2 vriendinnen van mij er, en we gingen naar Dishroom echt super, een ervaring, alle gerechten waren vers en je werd er op handen gedragen zoals wij in nederland dat noemen. Dus ga je binnen kort naar London ? Ga dan even langs dishroom! Fantastisch!

Next page

Arenakkappers.nl maakt gebruik van functionele cookies die nodig zijn voor de werking van de website en cookies voor social media (sharing). Pagina statistieken worden anomiem opgeslagen in Google Analytics. Voor meer informatie zie het privacy statement.