Volg ons op Facebook_Instagram_Pinterest

Jilca

3 nov Favorite fall colors | by Vera

De blaadjes vallen weer van de bomen, het wordt weer een graadje koeler buiten. Dus we moeten eraan geloven, de herfst is nu écht weer begonnen! Tijd voor nieuwe inspiratie op het gebied van de mooie, diepe herfstkleuren. Wat ik nu een erg mooie haarkleur vind, (en wat stiekem ook al mijn favoriete herfstkleur is), is een warme, kastanje bruine kleur. Met een vleugje van een chocolade-tint erbij, krijgt de kleur nog meer diepte. Op deze manier zit er veel karakter in de kleur en past weer perfect bij de wat donkerdere kleding voor het nieuwe seizoen!!

Hier alvast een voorproefje van de nieuwe haarkleur van Jilca… 😉

Liefs Vera, topstyliste @ Arena Kappers Eersel

Model: Jilca, topstyliste Arena Kappers Eindhoven en Eersel

Next page

Arenakkappers.nl maakt gebruik van functionele cookies die nodig zijn voor de werking van de website en cookies voor social media (sharing). Pagina statistieken worden anomiem opgeslagen in Google Analytics. Voor meer informatie zie het privacy statement.