Volg ons op Facebook_Instagram_Pinterest
8 sep Topstylist(en) gezocht!

Onze award winning salons (beste kappers keten regionaal op basis van reviews)

Met een gemiddelde cijfer van 9.2 over 644 reviews

Waar we vooral om worden geprezen is de sfeer in de salons

Zie https://opiness.nl/kapper-keten-awards-2016/

Zoeken Top Stylist(en)

Vacature centrum Eindhoven
Vacature centrum Eersel
Wat zoeken wij

voor deze vacatures zoeken wij een ervaren kapper(ster) die al enkele jaren gewend is om geheel zelfstandig te werken. Je hebt ervaring opgebouwd in een salon waar een professionele sfeer heerst en waar je trainingen hebt gevolgd om je vakkennis te verruimen.

Je vindt het leuk om zelfstandig, op jouw professionele werkwijze, samen met een leuk en gemotiveerd team een eigen klantenkring op te bouwen.

Graag wil je (ook al ben je nog zo goed 🙂 verder groeien in het vak – dit kan zijn door middel van interessante en vernieuwende trainingen die afgestemd worden op jou wensen of misschien heb je wel meer ambities…

Heb je interesse in een van deze banen schrijf dan een korte mail naar bartjan@arenakappers.nl met eventueel vragen en geef aan wat je ervaring is (bellen voor meer informatie kan natuurlijk ook). We zullen dit zeer discreet behandelen en zullen dan ook geen informatie inwinnen bij je werkgever.

Next page

Arenakkappers.nl maakt gebruik van functionele cookies die nodig zijn voor de werking van de website en cookies voor social media (sharing). Pagina statistieken worden anomiem opgeslagen in Google Analytics. Voor meer informatie zie het privacy statement.