Volg ons op Facebook_Instagram_Pinterest
16 sep A touch of pink

Even allemaal opgelet lieve dames! Het mag allemaal net een tikkeltje gewaagder vind ik. Door middel van bijvoorbeeld een klein vleugje roze!

Bij Evelien hebben we door middel van een ‘milkshake’ roze verf, haar punten ingekleurd. Het mooie hieraan vind ik dat het ook gewoon op een subtiele manier kan, zonder dat je vast zit aan een extreme kleur.

Hoe kun je deze kleur het beste onderhouden?

Wat ik mijn klanten altijd als eerste adviseer wanneer ze op zoek zijn naar een product en dan met name eentje die de haarkleur mooi houdt, is een goed verzorgende shampoo en rinse. Voor deze haarkleur raad ik de ‘angel wash’ van Kevin Murphy aan. Deze shampoo zorgt ervoor dat de kleur ten alle tijden mooi, zacht en fris blijft. Om het af te maken met een verzorging, sluit de ‘angel rinse’ hier perfect op aan! De rinse is net als de shampoo voorzien van voedende ingrediënten, gewichtsloos waardoor het haar niet verzwaard wordt. Ook gaat het schadelijke invloeden van buitenaf tegen, waardoor de kleur langer mooi blijft.

Dus mocht het zijn dat je nog even een laatste festivalletje of terrasje mee zou mogen pikken, houd je vooral niet in en durf het avontuur naar een vleugje roze aan!
Fijn weekend!

Liefs Vera,

Topstyliste @Arena Kappers Eersel

Price of products | Angel Wash – €25,50 Angel Rinse – €25,50

Model | Evelien Wintermans

Next page

Arenakkappers.nl maakt gebruik van functionele cookies die nodig zijn voor de werking van de website en cookies voor social media (sharing). Pagina statistieken worden anomiem opgeslagen in Google Analytics. Voor meer informatie zie het privacy statement.