Volg ons op Facebook_Instagram_Pinterest
11 jul Sun-bleached hair & sandy skin

Jaaa, je leest het goed! Het is zeker weer tijd voor een nieuw fris zomer-lookje! En dit seizoen is blond weer helemaal hip. Een mooie frisse blonde kleur in een goud jasje gestoken. De as en grauwe tinten gaan over naar de beige tot zelfs gouden kleurtinten in het haar. Het ultieme en mooie beach -effect kun je creëren door middel van highlights in het haar te laten zetten, of een balayage techniek toe te passen. Op deze manier blijft de look fris en mooi natuurlijk.

‘Beachie hair’ is geen ‘beachie hair’ als het niet rauw en stug aan voelt. Om dit effect te bereiken, gebruik ik ‘hair resort’ van Kevin Murphy. Deze naar kokos ruikende spray op basis van zeezout, spray ik op de haar- aanzetten en geleidelijk aan over de lengtes van het haar, waardoor deze stevig en stug aan gaan voelen. Op deze manier creëer je volume en een fijn stevig gevoel door geheel het haar!

Tip: Dit is ook een fijn om te gebruiken bij mannen, wanneer je ook even wat extra stevigheid en textuur in het haar wil.

Om de look af te maken, kun je met de krultang een paar rauwe slagen maken. Het mooie is om ze niet allemaal evenwijdig door het haar heen te zetten, maar juist alle kanten op. Om nog even het nonchalante effect geheel af te maken, kun je de uiteindes van de lokken niet mee krullen. Op deze manier is je beach- look helemaal af!
Wil je ook weten welk blond bij jou past? Kom gerust langs en vraag naar onze kleurspecialisten! #zomerblond #lorealpro #lorealpronl #blond #beachhair #balayage #arenakappers
Liefs Vera, topstyliste – Arena Kappers Eersel

Price of products: Kevin Murphy hair resort spray : €27,50

Next page

Arenakkappers.nl maakt gebruik van functionele cookies die nodig zijn voor de werking van de website en cookies voor social media (sharing). Pagina statistieken worden anomiem opgeslagen in Google Analytics. Voor meer informatie zie het privacy statement.