Volg ons op Facebook_Instagram_Pinterest
28 jul Summer!!

Even wat mededelingen i.v.m. de vakantie: de salon in Bladel is  gesloten van maandag  1 t/m zaterdag 6 augustus, de salon in Eersel is gesloten op woensdag 10 augustus en van maandag 15 t/m zaterdag 20 augustus en de salon in Eindhoven is 3 maandagen gesloten, namelijk op maandag 1, 8 en 15 augustus. De rest van de zomer zijn we gewoon open!

Online een afspraak maken kan natuurlijk altijd!

En voor wie er een afspraak heeft in Eersel op donderdag 28 juli,  of op 4 en 11 augustus: dan vinden de Toeristendagen in Eersel plaats – super leuk maar er is dan geen parkeermogelijkheid op de markt.

We wensen iedereen een heerlijke zomer!!!

Next page

Arenakkappers.nl maakt gebruik van functionele cookies die nodig zijn voor de werking van de website en cookies voor social media (sharing). Pagina statistieken worden anomiem opgeslagen in Google Analytics. Voor meer informatie zie het privacy statement.