Volg ons op Facebook_Instagram_Pinterest
20 jun Bobini Roots | back to the roots

Graag wil ik jullie kennis laten maken met BOBINI ROOTS, een handgemaakt sieraden label vol met passie! Nicole van de Ven (de ontwerpster van BOBINI ROOTS), maakt sieraden met een authentieke uitstraling. De sieraden zijn stuk voor stuk uniek, en worden gekenmerkt door verschillende (ruwe) edelstenen en kristallen. Nicole haar droom om een unieke sieradenlijn te ontwikkelen, is samengevoegd met het ontdekken van de wereld. Zoals Nicole zegt, ‘mijn droom is one-of-a-kind sieraden te maken, met een eigen uitstraling, en een eigen verhaal.’ Het leuke aan BOBINI ROOTS vind ik, dat je ook echt je eigen unieke stuk draagt. Ook kan je naar wens het materiaal aan laten passen; zo is het naast messing ook mogelijk om de sieraden in het zilver en/of goud te laten maken, en wanneer je wensen hebt voor een bepaald soort edelsteen kan dit ook worden gemaakt.

Tip: Mooi om te combineren met wat rustigere tinten in je kleding. Op deze manier komen de sieraden perfect tot zijn recht!

Ben je benieuwd naar de sieraden van BOBINI ROOTS? Kom gerust een keertje langs in onze salon in Eersel!

Liefs Vera, topstyliste @Arena Kappers Eersel

Next page

Arenakkappers.nl maakt gebruik van functionele cookies die nodig zijn voor de werking van de website en cookies voor social media (sharing). Pagina statistieken worden anomiem opgeslagen in Google Analytics. Voor meer informatie zie het privacy statement.