Volg ons op Facebook_Instagram_Pinterest
26 mei Coachella – bandana style | Festival season

Het festival seizoen is van start gegaan! Dus ik zeg tijd voor nieuwe inspiratie op het gebied van dé festival looks!

Ik ben helemaal geïnspireerd geraakt door de COACHELLA – style.

Bandana’s, laarsjes, broekjes, kleedjes alles kan en alles mag en dan nog een tikkeltje meer..! Ook voor de mannen zijn de bandana’s hot! 😉 Leuk om in het haar te dragen, maar om je nek of arm mag ook!

Wat telkens eigenlijk weer terug komt op het gebied van haar – zijn de vlechten en de vele combinaties daarvan. Maar hiermee mag het een klein beetje uitdagender worden – door middel van meerdere vlechten in het haar te maken en verschillende diktes ervan.

Verder is het gewoon leuk voor de gehele look om er je eigen variatie er in te brengen. Maak eens een aparte combinatie, die alleen jij leuk vind! Iets extremer mag wel, gebruik hiervoor bijvoorbeeld wat meerdere accessoires.

Nu nog een fijn muziekje erbij – een lekker drankje en je festivalletje kan beginnen!!

Enjoy!

Liefs Vera, Topstyliste Arena Eersel

Next page

Arenakkappers.nl maakt gebruik van functionele cookies die nodig zijn voor de werking van de website en cookies voor social media (sharing). Pagina statistieken worden anomiem opgeslagen in Google Analytics. Voor meer informatie zie het privacy statement.