Volg ons op Facebook_Instagram_Pinterest
4 mei Big curls don’t care|

Even wat extra aandacht aan dé ‘Beyonce curls’!! Ik word altijd weer vrolijk wanneer er iemand voorbij loopt met zo’n volle bos met krullen! Hoe kun je deze krullen nu écht goed verzorgen en stylen? Is het verstandig om je haren dan te verven? En de ultieme anti-kroes tip… Lees het hier in mijn nieuwe blog!

Als eerste is het erg belangrijk dat de krullen mooi in verhouding vallen. Krullen zijn zacht en sensueel, de coupe mag dan ook wat ronder vallen. Dit kun je bereiken doormiddel van lagen in het haar te knippen die overal mooi gelijk zijn. Op deze manier krijgt de coupe een ‘bouncy’ look!

Om krullen te verven, zonder dat ze pluizig worden en gaan splijten, – is het belangrijk om met een zacht product te werken. Het liefste een verf en/of ontkleuringsproduct zonder ammoniak. Wat ook niet algeheel onbelangrijk is, is om met een zo’n laag mogelijk percentage waterstofperoxide aan de slag te gaan. Op deze manier kun je je krullen best eens een keertje laten verven. Het is aan te raden om er telkens wel een periode van minimaal 6 weken tussen te laten zitten, zodat je haren ook nog kunnen herstellen.

Fijne en goede verzorgingsproducten zijn een must voor deze lieftallige krullen. Hierbij is de productenlijn van ‘Moroccanoil’ aan te raden. Deze productenlijn is geconcentreerd op het voeden en herstellen van de haren – de gebruikte arganolie en arganboter zorgen voor glad en gezond uitziend, kalm en handelbaar haar – én voorkomt het pluizen.

Om ze nog een extra boost te geven, is de ‘KILLER.CURLS’ – van Kevin.Murphy perfect om te gebruiken! Deze zachte crème geeft een natuurlijke textuur en definieert de krullen. Daarnaast zal het ervoor zorgen dat het haar niet langer zal pluizen of kroezen. De stylingcrème versterkt, hydrateert en verzacht het haar. Zo kan het haar een langere tijd genieten van de perfecte look.

Om de look perfect te stylen, kan dit doormiddel van een ‘diffuser’. Zet de föhn op de zachtste en warmste stand en leg de haren in de diffuser. Even geduld hebben, en daar zijn je perfecte krullen weer!

Tip: leg een satijnen sjaaltje op je kussen voor het slapen gaan, om kroezen en pluizen te voorkomen..!
Maak het helemaal af met het ultieme ‘Beyonce’ loopje, en you stole the show!! 😉

Liefs Vera

price of products

KILLER.CURLS – Kevin Murphy €35,10
Moroccanoil – Hydrating shampoo €25,80
Moroccanoil – Hydrating conditioner €25,80
Moroccanoil – Treatment €44,90

Next page

Arenakkappers.nl maakt gebruik van functionele cookies die nodig zijn voor de werking van de website en cookies voor social media (sharing). Pagina statistieken worden anomiem opgeslagen in Google Analytics. Voor meer informatie zie het privacy statement.