Volg ons op Facebook_Instagram_Pinterest
19 apr French bob

Hello new hair! Het zonnetje begint eindelijk weer te schijnen – dus tijd voor nieuw haar! Op het moment is de French bob helemaal hip! Het is een tijdloze klassieker die zo nu en dan weer in de schijnwerpers mag komen te staan. Verder kun je er alle kanten mee op – het kan heel elegant staan met een mooie slag in de haren, in combinatie met bijvoorbeeld een jurkje en mooie hakken. Maar het kan juist ook weer heel stoer staan door middel van de haren te stijlen met een styletang! Dit is dan weer extra leuk om te combineren met een wat stoerdere boy-friend jeans en leren jasje!

How to style this coupe?

Heb je wat fijner haar, en mis je de volume? Probeer dan eens ‘BODY.BUILDER’ mousse van Kevin Murphy. Deze mousse vult de ruimtes tussen het haar op waardoor het voller en dikker oogt en voelt.

Of heb je wat voller haar, en wil je dat het fijn en gevoed aanvoelt in de punten? Dan is ‘YOUNG.AGAIN’ oil treatment van Kevin Murphy iets voor jou! Deze olie zorgt ervoor dat het haar zacht, gevoed en gewichtloos aanvoelt. En het herstelt ook nog eens beschadigd haar!

Dus ben je toe aan iets nieuws… Ik zou zeggen ga voor de French bob! 😉
Liefs, Vera

 

BODY.BUILDER: €27,50
YOUNG.AGAIN: €37,50

Next page

Arenakkappers.nl maakt gebruik van functionele cookies die nodig zijn voor de werking van de website en cookies voor social media (sharing). Pagina statistieken worden anomiem opgeslagen in Google Analytics. Voor meer informatie zie het privacy statement.