Volg ons op Facebook_Instagram_Pinterest
9 mrt Hair boost met Kevin.Murphy

Maak kennis met de nieuwe producten in onze Kevin.Murphy lijn!

Last van droge haren en- of hoofdhuid? Zijn je haarpunten ten einde raad? Zeker in de wintermaanden is het van belang om je haren en hoofdhuid goed te blijven voeden en hydrateren. Vaak door het droge/koude weer in combinatie met koele temperaturen droogt je haar enorm uit. Het is breekbaarder, glansloos en wordt ook nog eens statisch! Dan kan het wel eens zijn dat jouw haren proteïne tekort komen!

Kevin.Murphy komt met een nieuwe lijn van producten die zich concentreren op het herstellen van chemisch behandelde haren, door middel van proteïne en aminozuren. Ik geef jullie even een kleine toelichting per product.

REPAIR- ME.WASH

Deze shampoo versterkt en herstelt de haren weer en verwijdert zachtjes alle onzuiverheden. Op basis van krachtige proteïne van bamboe-extracten en aminozuren van zijde. De aminozuren hebben een diepgaand effect op de haargroei en celvernieuwing.
Key ingredients | papaja, bamboe extracten, zijde aminozuren

REPAIR-ME.RINSE

De rinse heeft net als de shampoo een reconstructieve en versterkende werking. Op basis van aloë vera, sea butter, green pea en açai extracten. Deze extracten bieden extra bescherming voor de haren om schade te voorkomen. Deze rinse heeft een rijke bron van vitaminen, mineralen, aminozuren en enzymen die ervoor zorgen dat het haar goed beschermd is en gehydrateerd blijft. Verder bevat het een mix van de vitaminen A, C & E, die een herstellend effect bieden om gezonder haar te bevorderen.
Key ingredients | shea butter, aloë vera extract, açai, green pea protein

RE.STORE

RE.STORE is een proteïne shot die je aanbrengt op vochtig haar. De werking hiervan gaat als volgt: op maandag of dinsdag was je je haren met de REPAIR-ME wash en rinse, op woensdag vervang je deze voor de RE.STORE. Het zorgt alsnog voor een reinigende werking en hydratatie voor de haren, met als extra: de proteïne, die je haren genoeg kunnen gebruiken wanneer het erg futloos en breekbaar is. De RE.STORE is op basis van: papain, pineapple fruit extract, green pea extract. Papain is een krachtig enzym uit papaya, het ontgrendelt en verhoogt de sterkte van andere ingrediënten om vocht te binden en de elasticiteit van het haar te verbeteren. Het proteïne enzym in de pineapple fruit extract doordringt het haar om extra voeding te bieden. Het super-food extract ‘green pea’ is rijk aan aminozuren die de haren intens voed en hersteld.

Key Ingredients | papain, pineapple fruit extract, green pea extract

So, say goodbye tegen onhandelbaar haar! 🙂

Liefs Vera,
Price of products:

REPAIR-ME.WASH € 30,90
REPAIR-ME.RINSE € 31,50
RE-STORE:€ 38,95

”Kevin Murphy – Skincare for your hair! ”

Next page

Arenakkappers.nl maakt gebruik van functionele cookies die nodig zijn voor de werking van de website en cookies voor social media (sharing). Pagina statistieken worden anomiem opgeslagen in Google Analytics. Voor meer informatie zie het privacy statement.