Volg ons op Facebook_Instagram_Pinterest
25 feb MENS HAIR 2016 | de dandy look is terug!

De laatste tijd word ik steeds meer verrast met reacties op de blogs die ik schrijf. En wel door mannen..! Super leuk dat de stukjes die ik schrijf dus ook gelezen worden door jullie mannen. Ben ik heel blij mee! Ik wil natuurlijk niemand voorbij lopen, dus daarom is deze blog speciaal voor jullie mannen!

Ik heb voor alle nieuwe trends voor aankomend seizoen Bartjan den Boer gesproken. Bartjan is kapper en oprichter van Arena Kappers. Zijn inspiratie haalt hij voornamelijk van de Fashion week catwalks en de grote internationale shows. Een daarvan is Toni&Guy!

‘Voor de mannen zien we vooral de dandy look weer terug. Een tot in de puntjes verzorgd uiterlijk met natuurlijk een goed geknipte coupe. De kortere lengtes aan de zij- en achterkant blijven, maar zeker niet meer opgeschoren, dus alles een tikkeltje langer. Bovenop mag het haar nog wat langer blijven, maar het loopt mooi zacht over dus geen harde lijnen in het kapsel. En voor de mannen die eindelijk een baard hebben laten groeien: sorry jongens maar die moet er echt af! Max is 4 dagen niet scheren. Het herkenbare aan de dandy look is een mooi gestylde coupe: in een zijscheiding of alles naar achteren. Mag zelfs een beetje een ´wet´ look zijn. Gebruik hiervoor Free Hold van Kevin Murphy wat het haar een mooie natuurlijk glans geeft.’

Dus mannen, je coupe heeft weer wat meer verzorging nodig! Geen kom-net-uit-bed look! Ook al kan die af en toe ook mooi zijn..! 🙂

Liefs Vera

Foto’s: www.toniandguy.com

Next page

Arenakkappers.nl maakt gebruik van functionele cookies die nodig zijn voor de werking van de website en cookies voor social media (sharing). Pagina statistieken worden anomiem opgeslagen in Google Analytics. Voor meer informatie zie het privacy statement.