Volg ons op Facebook_Instagram_Pinterest
20 jan Let’s get bronde!

‘Bronde haircolors! It’s not blonde, it’s not brunette. It’s somewhere (really pretty) in between…!’

Het is een sensuele mix van hele natuurlijke bruine tinten met een vleugje kastanje erdoorheen, in combinatie met blonde lokken! Het mooie aan deze kleurencombinatie is dat het heel natuurlijk oogt. Maar dat er toch een totaal andere kleur wordt gecreëerd. De nieuwigheid van de kleur zit hem niet zo zeer in de kleurnuances zelf, maar vooral op de manier waarop de kleur geplaatst wordt. De bruin- en blond tinten moeten op een hele subtiele manier met elkaar vervaagd worden. Zodat het er uitziet als een soort van waasje waarbij de kleuren perfect in elkaar verlopen.

Het is een kleurencombinatie die bij bijna iedereen toepasbaar is. Of je nu een wat blekere of donkerdere huidskleur hebt, de kleur kan in wat voor manier dan ook toegepast worden bij wat het beste bij jou past.
Wat mooi is vind ik, als je eigenlijk van jezelf al een midden bruine haarkleur hebt, waarin extra dunne en fijne highlights worden gezet. Om het daarna in zijn geheel een tikkeltje warmer te krijgen, kan er nog een ‘kleurcorrector’ overheen gezet worden. Deze zorgt ervoor dat de highlights naar eigen smaak getoond worden. In overleg met de hair colorist wordt gekeken wat dan het beste bij je past.

Zelf vind ik het nog heel mooi om de voorste lokken wat lichter te maken. Zodat je al meteen een zachte natuurlijke look krijgt.

Ik hoop jullie weer een beetje geïnspireerd te hebben!

So, let’s get bronde…! 😉

Liefs Vera, topstyliste @ Arena Kappers Eersel

Next page

Arenakkappers.nl maakt gebruik van functionele cookies die nodig zijn voor de werking van de website en cookies voor social media (sharing). Pagina statistieken worden anomiem opgeslagen in Google Analytics. Voor meer informatie zie het privacy statement.