Volg ons op Facebook_Instagram_Pinterest
21 dec Stijlvol met kerst voor grote en kleine meiden

Hier even een leuke hair-updo inspiratie voor tijdens de feestdagen!
Ik vind juist dat je haren ‘anders’ dan normaal mogen zitten tijdens deze dagen. Erg mooi om je haren dus op te steken, doormiddel van een lage knot! Maar hoe maak je nu zo’n mooie lage knot?
Hier even een handige tip: Deze knot kan recht zitten of juist een beetje schuin. Zorg er eerst voor dat je de boven partij van de haren flink getoupeerd hebt. Dit mag best extreem, want het grofste gedeelte kam je toch weer een beetje glad. Tussen het getoupeerde gedeelte spray ik altijd nog even wat ‘skyscraper’ van Fudge voor extra houdbaarheid van het kapsel. Nu heb je een stevige basis! De knot kun je op een paar manieren maken. Bijvoorbeeld doormiddel van een draaibeweging, zodat je hem opdraait en hem daarna vast steekt met schuifspeldjes. Of je maakt eerst een lage staart. Deze trek je een beetje losser bij het elastiekje en trekt de staart er bovenhands doorheen. Nu kun je de knot iets losser trekken en alsnog een beetje vast steken met schuifspeldjes! Ter finishing nog een beetje skyscraper en voilĂ , hier is je kerst hair-updo!

En voor de mama’s met meisjes – natuurlijk is het helemaal leuk om hetzelfde kapsel te hebben samen maar ook met een mooie schuine invlecht in combinatie met een klassiek strikje of een haarband steelt je dochter de show. Dus verwen je dochter/zusje/nichtje met een mooie vlecht voor tijdens kerst! 🙂

Merry X-Mas!! Liefs Vera

Next page

Arenakkappers.nl maakt gebruik van functionele cookies die nodig zijn voor de werking van de website en cookies voor social media (sharing). Pagina statistieken worden anomiem opgeslagen in Google Analytics. Voor meer informatie zie het privacy statement.