Volg ons op Facebook_Instagram_Pinterest
10 dec Bangs bangs bangs!

De laatste maand van het jaar is alweer eventjes bezig. December PONY maand!!
Als deze maand weer aanbreekt, krijg ik altijd extra veel kriebels om een pony te laten knippen, of een variant ervan.
Een nieuwe warme look tijdens de feestdagen. Het fijne hieraan vind ik, dat je de lengte van je haren gewoon kunt behouden en wel een totaal andere look aanneemt.
De pony mag dan ook wat langer en nonchalanter zijn, zodat er in het midden een scheiding valt. Als je het nog een beetje té heftig vind om ineens een pony te laten knippen, is het ook erg mooi om een paar langere ‘lokjes’ te laten knippen. Deze vallen dan ruim over de wangen heen.

Vind je het moeilijk om je pony perfect in model te krijgen? Zorg dan dat je tijdens het föhnen je haren eens een paar keer naar voren föhnde daarna naar links en naar rechts. Op deze manier moet de pony alle kanten in kunnen vallen. Als het nog een beetje gaat pluizen kun je er nog een ronde borstel doorheen halen. Om het af te maken gebruik ik de ‘flex shaping hairspray’ van Living Proof. Deze gewichtsloze hairspray zorgt ervoor dat laatste pluishaartjes ook echt weg gaan, en geeft een gemakkelijk en luchtig gevoel aan de haren.

En hier nog even een leuke tip voor als je je look helemaal af wil maken met je winterjas aan: laat je haren eens in je jas of trui vallen in combinatie met een mooie sjaal erover. Zodat het lijkt alsof je het vergeten bent om je haren eruit te halen, maar ondertussen steel je de show met deze sensuele, nonchalante look..! 😉

Geniet van deze mooie maand!

Liefs, Vera | topstyliste @ Arena Kappers Eersel

Next page

Arenakkappers.nl maakt gebruik van functionele cookies die nodig zijn voor de werking van de website en cookies voor social media (sharing). Pagina statistieken worden anomiem opgeslagen in Google Analytics. Voor meer informatie zie het privacy statement.