Volg ons op Facebook_Instagram_Pinterest
13 nov A real man has a beard!

Tegenwoordig hebben veel mannen een volle baard. En dat vinden wij vrouwen WOEST aantrekkelijk. Of niet lady’s? Maar om een mooie baard te dragen, moet deze wel goed vol zijn. Er zijn dan ook een aantal regels aan verbonden. Zo mag de baard bijvoorbeeld absoluut niet ‘afgezet’ worden met de tondeuse, zodat je een rand krijgt in de nek. Nee, het is mooi als deze vloeiend en geleidelijk door loopt naar de haargrens toe. Ook zit er nogal wat verschil tussen baarden. Wat mooi is bij een man vind ik, is nog altijd een stoppelbaard die net wat voller is. Dus als je een man bent, en je weet dat je genoeg ‘baard-groei’ hebt, laat deze alsjeblieft groeien..!
Een goede baard verdient dan ook wat verzorging. Dat kan door middel van een goed verzorgende baardolie, bijvoorbeeld die van Prospector Co., die ook nog eens heerlijk ruikt! Maar hoe gebruik je deze?

1. Doe een paar druppels olie in de palm van je hand, ongeveer ter grootte van 10 eurocent dat zijn 4 a 6 druppels.

2. Wrijf de olie in beide handen en masseer het in je (droge) baard en huid.

Succes! Liefs Vera

PROSPECTOR CO. | BEARD OIL price. €30.50

MODEL | MICHIEL HAGEMAN

 

Next page

Arenakkappers.nl maakt gebruik van functionele cookies die nodig zijn voor de werking van de website en cookies voor social media (sharing). Pagina statistieken worden anomiem opgeslagen in Google Analytics. Voor meer informatie zie het privacy statement.