Volg ons op Facebook_Instagram_Pinterest
13 okt Love is in the h(air)…!

LOVE IS IN THE (H)AIR…!

De zomermaanden zijn weer voorbij en we gaan weer richting de koele, gezellige winter. Het eerste waar ik aan denk is romantisch haar! De rauwe beachwaves van de zomer gaan over naar de romantische slagen! Deze maak ik altijd met een stijltang. Hoe? Heel simpel, hier even een step by step 🙂

STEP ONE:  deel je haar af in twee delen. Als je een volle bos haar hebt, zou ik daar drie delen van maken. Als je er maar voor zorgt dat je een onderste laag hebt en een top laag.

STEP TWO:  begin bij de onderste haarpartij. Pak een pluk en maak deze lichtjes een beetje warm met de stijltang. Zorg ervoor dat er niet teveel spanning op zit, want anders komt er een knik in je haar.

STEP THREE:  nu de slag! Waar je begint daar eindig je ook. Begin bovenaan in de pluk. Maak een draai van 360° om een volle mooie slag te krijgen. Haal nu de stijltang voorzichtig naar beneden.

STEP FOUR: nu heb je de slag! Ga zo door tot je alle haren hebt gehad en de mooiste slagen van het land hebt! Zorg er wel voor dat je voor iedere slag die je maakt, de tijd neemt. Dit mag best 5 seconde duren per pluk.

STEP FIVE: koelen, koelen en nog eens koelen. Dit vind ik een van de belangrijkste dingen voor de houdbaarheid van je slagen. Dat wil dus zeggen, ga niet meteen met je handen door je haren wanneer je net een slag gemaakt hebt. Maar laat deze totdat je klaar bent afkoelen.

STEP SIX: als ik klaar ben, gebruik ik altijd de ‘Big Hair Textures Spray’ van Fudge! Deze zorgt voor extra stevigheid in het haar. Het product is een droge haarlak, waardoor er geen plakkerig laagje achter blijft in het haar.

Nu heb je sensuele romantische slagen in je haar! Ik vind dit zelf altijd extra leuk tijdens de feestdagen in december!!

Good luck!! Liefs Vera

Next page

Arenakkappers.nl maakt gebruik van functionele cookies die nodig zijn voor de werking van de website en cookies voor social media (sharing). Pagina statistieken worden anomiem opgeslagen in Google Analytics. Voor meer informatie zie het privacy statement.