Volg ons op Facebook_Instagram_Pinterest
22 okt Fall color time!

FALL COLOR TIME

Ik zeg nieuw seizoen, nieuw haar!! En dan denk ik met name aan een nieuwe haarkleur. Zeker deze tijd van het jaar krijg ik weer helemaal zin om een geheel nieuwe collectie aan kleding en schoenen aan te schaffen. En niets is minder waar, dat heb ik ook al gedaan..! 😉 Maar om het helemaal af te maken, hoort hier een nieuwe haarkleur bij. Dan is het totaal plaatje ook helemaal af!

Als ik aan de herfst denk, denk ik ook gelijk aan warme kleuren. Hier past een mooie warme koper tint extra goed bij. Ik vind ook dat het meer karakter geeft en frist de boel weer helemaal op! Voor de blondines onder ons, de koele/grijze tinten mogen weer wat zachter worden, en gaan over naar beige tinten. Als je liever voor een natuurlijke middenweg wil gaan, is een diepe bruine tint heel mooi. Met name de Mokka en Caramel tinten. De kleurverschillen blijven we ook zeker terug zien, in combinatie met blond/bruin en donkere/diepe aanzetten. Dus dames…time to color your hair!

Liefs Vera
Topstyliste Arena Kappers Eersel

Next page

Arenakkappers.nl maakt gebruik van functionele cookies die nodig zijn voor de werking van de website en cookies voor social media (sharing). Pagina statistieken worden anomiem opgeslagen in Google Analytics. Voor meer informatie zie het privacy statement.