Volg ons op Facebook_Instagram_Pinterest
14 sep Join our team! Wij zoeken een topstylist(e)!

Voor ons filiaal in Eindhoven zoeken wij per direct een ervaren, gemotiveerde en enthousiaste topstylist (e) (masterstylist(e).

Voor onze leuke zaak in hartje centrum Eindhoven, in de bruisende wijk de Bergen, waar elke dag weer veel tevreden klanten onze zaak verlaten, zoeken wij een collega die toch al zeker een aantal jaren ervaring heeft en die graag in een zaak werkt waar een zeer fijne en collegiale werksfeer heerst en waar veel mogelijkheden zijn om je verder te ontplooien.

Wil je graag :

– snel je eigen klantenkring opbouwen

– super producten gebruiken

– trainingen in Nederland en in het buitenland volgen (of misschien wel geven)

– met een leuk gemotiveerd team werken

Ben je toe aan een verandering of wil je een stapje hoger in je carrière en /of salariëring

Het is het een pre als je trainingen hebt gevolgd en als je gewerkt (werkt) hebt in een zaak in het hogere segment en waar een professionele sfeer heerst.

Bel of mail mij voor meer informatie of voor een vrijblijvend gesprek.

If you are a talented hairdresser and you only speak english, that would be not a problem for us. Just give us a call or send an email.

Bartjan 06-54735972

bartjan@arenakappers.nl

 

Natuurlijk wordt alles wat besproken wordt discreet behandeld.

Next page

Arenakkappers.nl maakt gebruik van functionele cookies die nodig zijn voor de werking van de website en cookies voor social media (sharing). Pagina statistieken worden anomiem opgeslagen in Google Analytics. Voor meer informatie zie het privacy statement.