Volg ons op Facebook_Instagram_Pinterest
21 mei Speciaal voor de mannen…

Speciaal voor de mannen….

Scheersetjes, scheerzeep, aftershave, heerlijke shampoos & conditioners, haarwax – we hebben voor de mannen de beste producten van Prospector Co, Taylor of Old Bond Street en Muhle geselecteerd. Verkrijgbaar in de salons en via de webshop. Probeer bijvoorbeeld eens de Prospector Co. Burroughs Baardolie – deze ruikt heerlijk naar bos en heeft aardachtige tonen. Daarnaast zorgt de baardolie ervoor dat de huid en baard niet uitdrogen. Het verzorgt de huid & baard als een baardolie, maar het kan ook prima als een soort geurtje gebruikt worden!

Next page

Arenakkappers.nl maakt gebruik van functionele cookies die nodig zijn voor de werking van de website en cookies voor social media (sharing). Pagina statistieken worden anomiem opgeslagen in Google Analytics. Voor meer informatie zie het privacy statement.