Volg ons op Facebook_Instagram_Pinterest
10 apr WE’D LIKE YOU TO MEET | PASCALLE DEELEN

WE’D LIKE YOU TO MEET | Pascalle Deelen, Topstyliste @ Arena Kappers Eindhoven

 

Houdt van

Ik hou heeeel veel van muziek! Om erop te zingen, te dansen en ook te ontspannen natuurlijk. Er is niets beters! Heel tof ook dat muziek er gewoon voor zorgt dat mensen gaan bewegen, zich goed voelen en connecten. Verder hou ik van HAAR! ontzettend leuk is het om er mee te spelen, experimenteren en vooral mooi te maken. En het aller leukste is dat er zoveel diversiteit in is, waardoor het altijd leuk en interessant blijft! Waar ik ook gelukkig van word is reizen, heel veel mooie dingen zien, verschillende mensen ontmoeten, culturen proeven. Want man, man wat is de wereld ontzettend mooi!

 

Verborgen talent

Surfen, maar omdat dat hier in Nederland maar beperkt is i.v.m. de grootte van de golven, en het weer (wat ook erg belangrijk is), en ik het dus eigenlijk alleen doe op vakantie, weet niemand dat ik gewoon een natuurtalent surfen ben 🙂

 

Wat is jouw beste tip voor mooi haar?

Mooi haar begint bij de basis. Dus, een goed verzorgende shampoo/conditioner is een must voor elke man/vrouw! Het liefste is deze op natuurlijke basis, zodat je je haar een eerlijke verzorging geeft zonder al te veel chemische ingrediënten. De Hydrate-me Wash van Kevin.Murphy is een geweldig product hiervoor, hydraterende shampoo, die tegelijkertijd ook de luchtigheid in het haar behoud voor een heerlijke sensatie!

 

Welk product raadt je iedereen aan/favoriete product?

Mijn favoriete product op het moment is de Motion.Lotion van Kevin.Murphy. Deze is geweldig voor krullend haar! Deze geeft extra definitie aan de krul en een hele mooie bounce. En ook hier weer behoudt dit product lekker het volume in het haar, want dat is wat we tegenwoordig in 2015 willen: A Beautiful Curl, with a lot of volume!

 

Jouw kwaliteiten in de salon?

Mijn specialiteit in de salon is toch wel krullen knippen. Om heel eerlijk te zijn, vind ik krullen ook gewoon het allerleukst! En ik denk dat hetgeen wat je het leukst vind om te doen, dat ook automatisch hetgeen is waar je in uitblinkt. Er is ook zoveel diversiteit in krul, en krullen zijn ook het meest Playfull and Fun! Maar je kunt natuurlijk ook gewoon zelf met de stijl- of krultang een hele leuke krul boetseren. En dan heb ik het nog niet eens gehad over het opsteken met krullen, super easy en altijd speels en nonchalant. En de nonchalante look is ook echt van NU.

 

Favoriete look voor zomer 2015?

Mijn favoriete look voor de zomer is grijs haar. Fifty Shades of Grey, dit is echt dé trend voor deze zomer! Deze trend is ontstaan waar de meeste trends ontstaan: op de catwalk. Daar lieten oudere modellen hun grijze lokken trots wapperen, wat veel jonge vrouwen geïnspireerd heeft. Dus voor de daredevils onder ons; Rocken die Look!

 

Wie zijn haar zou je eens willen doen?

Nicole Richie’s haar. Vooral omdat zij een ontzettend ruig wijf is! Maar ook omdat Nicole van net iets andere/apartere dingen houd, en vooral niet bang is om te experimenteren met haar lokken. Ze is tegenwoordig ook echt uitgegroeid tot waar stijlicoon. Ik zie haar zelfs een grijze afro rocken, de Foxy Lady!

 

Leukste wat een klant ooit gezegd heeft:

Haha, ik weet zelfs nog wie het was! Suzanne Vlek. Ze zei me dat ik haar hele dag goed had gemaakt, en dat ze zich in tijden niet zo mooi had gevoeld. Er kwam zelfs ter plekke een selfie aan te pas, die vervolgens met de hele wereld werd gedeeld op Facebook! (met een persoonlijk bedankberichtje erbij naar mij gericht) Dit zijn ook de momenten voor je het voor doet, en waardoor ik nóg veel meer van mijn baan houd. Want dit is veel meer dan alleen maar iemand’s haar mooi maken, het is ook het gevoel wat mensen hierbij krijgen.

 

Leukste restaurant:

Ik ben echt een foodlover, en lust eigenlijk bijna alles. En er zijn ook zoveel leuke restaurants! Maar als ik dan moet kiezen zeg ik: Mama di kookt, in Valkenswaard. Een heerlijk Italiaans Restaurant met het concept van onbeperkt italiaanse tapas voor een leuke prijs. Dus voor mensen als mij, die bijna alles lekker vinden ideaal. Voor de Choco della Mama alleen al MOET je er een keer zijn geweest!

 

Next page

Arenakkappers.nl maakt gebruik van functionele cookies die nodig zijn voor de werking van de website en cookies voor social media (sharing). Pagina statistieken worden anomiem opgeslagen in Google Analytics. Voor meer informatie zie het privacy statement.