Volg ons op Facebook_Instagram_Pinterest
30 mrt WE’D LIKE YOU TO MEET | VERA CAEYERS

Vera Caeyers – topstyliste @ Arena Kappers Eersel

Houdt van

Heel veel gezelligheid en mensen om me heen. Avondjes vullen met een wijntje of theetje erbij of lekker eten samen met vriendinnen. Ik houd ervan om naar muziek te luisteren, (en mee te zingen haha). Ook vind ik een rondje hardlopen héééle goede ontspanning! En om niet te vergeten is shoppen een hele grote hobby van mij!!

 

Verborgen talent

Ik kan goed zingen. Althans dat vind ik zelf  🙂

 

Wat is jouw beste tip voor mooi haar? 

De haren goed verzorgen met voedende haarproducten op natuurlijke basis. Dit zorgt ervoor dat de haren oprecht goede voeding krijgen en kunnen blijven werken aan de juiste balans en conditie.

 

Welk product raad je iedereen aan? 

Ik raad twee producten aan die goed zijn voor de meeste haartypes. 1. Fudge – Salt Spray: Dit is een verstevigingspray op basis van zeezout. Het zorgt er voor dat je een stug en stevig gevoel krijgt bij de haar aanzetten, wat daardoor ook gigantisch veel volume en textuur geeft aan het haar. Deze spray is aan te raden bij vrouwen met kort, half lang tot lang haar en zéker aan te raden bij mannen met opgeschoren/geknipte zijkanten met stoere lengtes aan de bovenkant, voor een rauwe look. 2. Moroccanoil Treatment: Een échte aanrader. Deze olie is op basis van arganolie, van nature rijk aan anti-oxidanten en vitaminen. Je kunt hem op ieder moment van de dag aanbrengen op het haar. Deze olie maakt het haar makkelijk doorkambaar, geeft diepe glans en gaat het pluizen tegen. Verder wordt het snel opgenomen in droog en vochtig haar, waardoor het dus ook niet vettig aan zal voelen. Soms gebruik ik hem zelfs als treatment, en ga er mee slapen. De volgende ochtend voelt mijn haar gegarandeerd niet vettig aan. Een perfect product voor ieder haartype!!

 

Wat zijn jouw kwaliteiten in de salon?

Natural looks! Qua kniptechnieken fijne technieken toepassen, en op de kleinste details letten. En natural waves maken in lange haren.

 

Wat is je favoriete look voor zomer 2015? 

Knotje! Half up half down top knot. Vroeger liepen we allemaal met een prachtige palmboom op ons hoofd terwijl de rest van het haar los hing. Nu is dat stoer met een knotje. Dit is zeker mijn favoriete zomer look voor 2015.

 

Van wie zou je het haar wel eens willen doen?

Ik zou het haar van Doutzen Kroes wel eens willen doen!! Prachtig haar, prachtige vrouw en ik denk dat het ook nog eens oprecht gezellig kan zijn 🙂

 

Leukste wat een klant ooit gezegd heeft

Dit is wat een meisje van 6/7 jaar ooit tegen me gezegd heeft op het moment dat er een mannelijke klant binnen kwam lopen: Ben jij verliefd op hem? Jij bent verliefd op hem!!! Volgens mij zag ze het wel zitten 🙂

 

Leukste restaurant

Het leukste restaurantje zit in Eindhoven, Mangiare. Een heerlijk Italiaans restaurantje met veel sfeer.

Next page

Arenakkappers.nl maakt gebruik van functionele cookies die nodig zijn voor de werking van de website en cookies voor social media (sharing). Pagina statistieken worden anomiem opgeslagen in Google Analytics. Voor meer informatie zie het privacy statement.