Volg ons op Facebook_Instagram_Pinterest

Vacature: top stylist/master stylist voor onze salon in Eindhoven

Arena Kappers Eindhoven ligt midden in het leukste deel van Eindhoven de ‘Bergen’ – we zijn dynamisch, er heerst altijd een super sfeer, en we zijn altijd in beweging op een positieve manier. De salon wordt op dit moment verbouwd tot een moderne, ruime salon. In de verbouwingsperiode zitten we in een pop-up salon op een hele mooie stoere locatie in de buurt.

Ons creatieve team is altijd bezig met vorm en kleur, samen de mooiste looks en haarkleuren bedenken en blijft door trainingen altijd up-to-date. Naast het knippen in de salon, werken we mee aan foto shoots en shows, hebben ons eigen magazine, en creëren we samen input voor onze social media kanalen.

Dus is het tijd voor een nieuw stap in je carrière?

Je hebt veel ervaring, je kunt je helemaal vinden in ons type salon en werkwijze en je bent op de hoogte van moderne kleur- en knip technieken. Tijdens je loopbaan ben je actief geweest in het verder ontwikkelen van jouw vaardigheden en je vindt het leuk om jouw vaardigheden weer door te geven aan de (junior)stylisten en het rest van het team. We zijn dus eigenlijk op zoek naar een stylist met veel ervaring die meer kan bieden aan Arena dan (alleen maar) je klanten mooi maken…. Lijkt je dit iets? Dan zijn we op zoek naar jou! Natuurlijk bieden we een fijne bedrijfscultuur, goede primaire en secundaire arbeidsvoorwaarden, waaronder een zeer goede salariëring op basis van ervaring. Werktijden & dagen in overleg.

Denk je dat dit de baan en salon is die bij je past of ken je iemand die volgens jou geschikt is? Neem dan snel contact met ons op via info@arenakappers.nl. Bellen voor meer informatie kan natuurlijk altijd (Bartjan: 06-54735972). Alle sollicitaties zullen strikt privé en discreet worden behandeld.

Kijk eens op onze instagram en Facebook pagina’s voor een impressie van team, salon, sfeer en werk van Arena Kappers.