Volg ons op Facebook_Instagram_Pinterest
28 feb Arena Kappers Eindhoven zoekt topstyliste(n)

Arena Kappers Eindhoven ligt midden in het leukste deel van Eindhoven, in de ‘Bergen’ – we zijn dynamisch, er heerst altijd een super sfeer, en we zijn altijd in beweging op een positieve manier. De salon wordt op dit moment verbouwd tot een moderne, ruimere salon, die begin april klaar zal zijn. Hierdoor kunnen we ons team gaan uitbreiden!

Dus heb je minimaal 2 jaar ervaring na behalen diploma, kun je je helemaal vinden in ons type salon, ben je op de hoogte van de laatste kleur- en kniptechnieken en wil je graag in een collegiaal, leuk team werken? Laat het ons weten!

Tijdens de verbouwingsperiode zitten we in een pop-up salon op een hele mooie stoere locatie in de buurt. Ons creatieve team is altijd bezig met vorm en kleur, samen de mooiste looks en haarkleuren bedenken en blijft door trainingen altijd up-to-date. Naast het knippen in de salon, werken we mee aan foto shoots en shows, hebben ons eigen magazine, en creëren we samen input voor onze social media kanalen.

Natuurlijk bieden we een fijne bedrijfscultuur en goede primaire en secundaire arbeidsvoorwaarden. Werktijden & dagen in overleg (zowel parttime als fulltime is mogelijk).

Denk je dat dit de baan en salon is die bij je past of ken je iemand die volgens jou geschikt is? Neem dan snel contact met ons op via info@arenakappers.nl. Bellen voor meer informatie kan natuurlijk altijd (Bartjan: 06-54735972). Alle sollicitaties zullen strikt privé en discreet worden behandeld.

Kijk eens op onze instagram en Facebook pagina’s voor een impressie van team, salon, sfeer en werk.

Share:
Next page