Volg ons op Facebook_Instagram_Pinterest
15 sep Join our team!

We gaan onze salon in Eindhoven compleet verbouwen waardoor we het team kunnen uitbreiden. We zijn op zoek naar (top)stylisten en leerlingen.

Arena Kappers Eindhoven ligt midden in het leukste deel van Eindhoven in de ‘Bergen’ – we zijn dynamisch, er heerst altijd een super sfeer, en we zijn altijd in beweging op een positieve manier. De salon wordt verbouwd tot een moderne, ruime salon met 11 knipplaatsen. In de verbouwingsperiode gaan we op een hele vette locatie in de buurt zitten waar we ‘onze’ pop-up kapsalon gaan beginnen. Hier komt ruimte voor kunst, design, beauty en nog veel meer – kansen volop dus!

Ons creatieve, jonge team is altijd bezig met kleur en vorm, samen de mooiste kapsels en haarkleuren bedenken en blijft door trainingen in binnen- en buitenland altijd up-to-date. Naast het knippen in de salon, werken we mee aan foto shoots en shows, hebben ons eigen magazine, en creëren we samen input voor onze social media kanalen. Altijd een persoonlijk advies voor jouw klanten, proberen te veranderen, jouw klant een mooie nieuwe look geven  – niet omdat dat toevallig in is, maar om haar/hem mooier te maken – daar staan wij voor.

Arena Kappers Eersel, prachtig gelegen aan de Markt in Eersel, is sinds de opening 4 jaar terug, enorm gegroeid – dus ook voor deze salon willen we het team uitbreiden met stylisten en leerlingen.

Dus is het tijd voor een nieuw stap in je carrière? Je kunt je helemaal vinden in ons type salon en werkwijze en je bent op de hoogte van moderne kleur- en knip technieken – je kunt deze volledig zelfstandig uitvoeren bij jouw klanten – en je bent tijdens je loopbaan actief geweest in het verder ontwikkelen van jouw vaardigheden. Dan zijn we op zoek naar jou! Natuurlijk bieden we een fijne bedrijfscultuur, goede primaire en secundaire arbeidsvoorwaarden, waaronder een goede salariëring op basis van ervaring. Werktijden, dagen in overleg.

Denk je dat dit de baan en salon is die bij je past of ken je iemand die volgens jou geschikt is? Neem dan snel contact met ons op via info@arenakappers.nl. Bellen voor meer informatie kan natuurlijk ook (Bartjan: 06-54735972). Kijk eens op onze instagram en Facebook pagina’s voor een impressie van team, salon, sfeer en werk van Arena Kappers.

Leerlingen 

Ook zijn we per direct op zoek naar gemotiveerde, getalenteerde ‘aankomend’ kappers. We vinden het fijn als je minimaal 1 jaar ervaring hebt met werken of stage lopen in een salon. Als stagiaire bij Arena verwachten we wel iets van je! Natuurlijk staat jouw leerproces centraal, maar daarnaast ben je net als de rest van het team verantwoordelijk voor de uitstraling van de salon, waar je naast vaktechnische handelingen ook klanten zult ontvangen en adviseren. Via onze interne opleiding zorgen we ervoor dat je verschillende kleur- en kniptechnieken zult leren en deze kan toepassen op jouw klanten. Wat verwachten we van jou:

  • Je bent representatief
  • Je bent flexibel en je hebt geen 9 tot 5 mentaliteit!
  • Je ambieert een carrière in een high-end salon met een moderne uitstraling en werkwijze

Graag CV plus foto naar info@arenakappers.nl

 

 

Share:
Next page